blog van Saté Charlie

15 maart 2019

Daar ben ik weer, wat een dag, ik ben bekaf. Ik ben net klaar met al mijn catering werk. Het is nu 22:00 uur vanaf vanochtend 8:00 uur constant bezig geweest. Maar het was wel weer een geweldige dag. Halleluja?

Allereerst wil ik met jullie de release van de nieuwe single van mijn dochter Romy Dya met jullie delen. Wat een geweldig mooi lied. Ik hoop dat jullie dat ook vinden.

’s middags had ik samen met mijn maatje weer een catering. Vandaag stond er nasi rames en gado2 op het menu.

En ook, loempia’s, pasteitjes, risolles en spekkoek. Uiteraard stond mijn saté ook op het menu. Het was weer gezellig en fijn om dit nog met mijn mamma te mogen doen. Echt een zegen.

Saté Charlie ” mijn mamma Lucia❤”

Saté Charlie ” diverse snacks”

Tijdens de catering werd ik gebeld dat ik was aangenomen om mijn expertise op kringloop gebied te gaan delen. Ik heb in het verleden twee kringloopwinkels opgezet en heb dit werk altijd met veel liefde, passie en plezier voor het vak gedaan. Ik mag nu voor de derde keer meehelpen om een kringloopwinkel op te zetten. Wat een zegen. God is goed?
https://www.cyankringloop.nl/
Saté Charlie ” broodje Charsui fantasy”

Dit was mijn ontbijt van vanochtend, De bedoeling was om hier een vlinder van te maken. Maar het lijkt wel een alien.?
Maar het ziet er in ieder geval weer kleurrijk uit en het smaakt voortreffelijk.

Tot morgen.

14 maart 2019, Saté Charlie

Dag lieve lezers, vandaag weer lekker bezig geweest met kokerellen. Ik heb vandaag een spannend bericht gekregen waardoor ik misschien wat andere werkzaamheden erbij krijg. Maar zolang dat nog niet zeker is, laat ik jullie even in het ongewisse?.

Morgen ga ik weer cateren op locatie. Dit keer alleen samen met mijn maatje.

Morgen is ook een spannende dag voor mijn dochter Romy. Zij is singer songwriter en haar artiestennaam is “RomyDya” Haar nieuwe single “Typical” komt morgen uit. Hierbij alvast een voorproefje

This Friday, March 15, 2019, my new single ‘Typical’ will be available in all stores. So excited for this one ??!

Posted by Romy Maria Eilers on Thursday, March 14, 2019

Luister morgen maar naar het hele nummer. Ik geef je morgen wel de link als je niet weet hoe je het kan beluisteren.

En voor vandaag heb ik weer een fantastisch, kleurrijke en zeer smaakvolle maaltijd.

Saté Charlie “opbouw van een maaltijd”

Saté Charlie “creatief eten”
Saté Charlie ” pepesan de luxe”
Saté Charlie ” pepesan flower”

Vandaag heb ik een gerookte makreel met Indische kruiden in de oven bereid.
Dit noem je pepesan. Normaal eet ik dit alleen met witte rijst met mijn handen op.
Echt heerlijk, maar vandaag geprobeerd om er een kunstwerk van te maken. Is aardig gelukt, al zeg ik hetzelf.?

Allemaal mogelijkheden die je kan krijgen als je een catering bij Saté Charlie besteld. Let op: vanaf 50 personen.

Dat was het weer voor vandaag.

Tot morgen ??


13 maart 2019

Daar ben ik weer, ik hoop maar dat ik het goed doe wat de indeling van mijn blog betreft. Ik ga het wel merken. (LOL)

Wat een dag, vanmorgen om zes uur opgestaan, om de laatste voorbereidingen te treffen voor de catering die ik vanmiddag in Amsterdam heb gehad.

Saté, Loempia’s, Pasteitjes, Risolles en Spekkoek stond er vandaag op het menu.

En dan krijg je om zeven uur van je maatje weer een heerlijk ontbijtje voorgeschoteld, dat ga ik jullie op het einde van mijn verhaal laten zien.

Saté Charlie “Catering bij Bouwmaat XL”

Bovenstaande foto is van het gezin Eilers, v.l.n.r. mijn mamma, mijn zusje Bionda, Saté Charlie en mijn zusje Wendy. Vandaag hadden we een behoorlijke catering met veel Indische snacks en Saté, behoorlijk aanpoten, maar het was heerlijk om samen met ons gezin dit te mogen doen.

Overmorgen weer een catering bij Bouwmaat, maar dan op een andere locatie.

Saté Charlie “Nasi goreng variant”
Saté Charlie “nasi goreng variant 2”

Dit was dus mijn ontbijtje van vanochtend, wat ik hiermee wil laten zien is dat nasi goreng er normaal uit ziet als bruine rijst met weinig kleur erin. Bijna overal waar je nasi goreng eet, ziet het er wel smakelijk uit en smaakt het ook goed, maar een beetje kleur erin doet wonderen. Toch?

Was effe kort vandaag, maar het was dan ook een lange dag, tot morgen.

12 maart 2019

Dag lieve lezers,

Tja en dan begin je met een blog, omdat er verteld wordt wanneer je veel op je blog schrijft, je website elke keer weer hoger in Google uitkomt.

Dat is niet alleen de reden hoor, het kriebelt al jaren bij mij om mijn levensgebeurtenissen, want ik heb absoluut geen saai leven met een ieder te delen die het maar horen of lezen wil. Ik ben van nature ook best wel een flapuit en houd dan ook van een goed gesprek. Ik luister ook graag naar de verhalen van anderen.

Ik hoop maar dat jij het leuk vindt om mij te blijven volgen, naast het feit dat ik een stukje van mijn leven met je wil delen, wil ik ook elke dag een nieuwe Indische Amuse, snack of maaltijd bedenken en ik ontvang er ook graag jouw mening over.

Saté Charlie
Saté Charlie

Je bent toch niet geschrokken van bovenstaande foto, dit ben ik dus, zodat je ook weet wie er achter dit blog zit. Charlie Eilers alias Saté Charlie.

Ik zit op dit moment van mijn leven in een hele rare situatie, die ik ergens later in mijn blog wel een keer ga vertellen, anders begin ik gelijk met een boek te schrijven, en dat is niet de bedoeling.

Ik woon in Spanje, in Almere en in Heemskerk. Op het moment van schrijven ben ik in Heemskerk en heb de afgelopen dagen erg veel Indische snacks bereid, samen met mijn lieve mamma. Morgen hebben wij een grote catering, daarbij heb ik de hulp van mijn twee zusjes ingeroepen omdat ik dat niet samen met mijn maatje aankan.

Als ik in Heemskerk ben dan woon ik dus bij mijn maatje, zij is absoluut de liefste, de beste, de leukste en de lekkerst kokende mamma van de hele wereld en ik heb dan ook een fantastisch goede relatie met haar. Zij is dan wel mijn mamma, maar zij is ook mijn beste vriendin. Ze kookt geweldig, met passie, liefde en creativiteit. Als ik daar ben word ik van ’s ochtends tot ’s avonds elke keer weer verrast hoe zij van een bv een gebakken eitje , een feestmaal kan maken. En we doen ook vaak leuke dingen met elkaar.

Ik weet niet hoe lang je kan schrijven in een blog, dus ik wil het nu ook niet te lang maken, voor vandaag even genoeg over mijn privé leven.

Ik wil je vandaag een Amuse laten zien die mijn mamma Lucia heeft bedacht, en we noemen deze Indische Amuse dan ook “Saté Lucia”

Saté Charlie
Saté Lucia

Indische Amuse Saté Lucia

Dit is 1 sokje kipsaté, opgemaakt in een glaasje.

Wat moet ik er nog meer over vertellen? Ik denk zelf dat het er wel leuk uitziet, maar ik weet zelf dat het erg lekker smaakt. Hoe ik het bereid, doe ik voorlopig nog even niet uit de doeken, dat is nog even mijn geheim, maar ik durf toch wel te zeggen dat ik denk dat er niemand is, die saté op de wijze bereidt zoals ik dat doe.

Ondertussen ben ik alweer een uurtje verder en ga stoppen voor vandaag, ik wens jou een fijne avond toe.

Tot morgen

Klepon