Welkom op mijn blog

Saté Charlie ” samen met mijn lieve vrouw”26 maart 2019

Goedemorgen zonder zorgen. Zomaar even zin en tijd om op mijn blog te schrijven. Vanavond komt mijn lieve vrouw, die in Spanje woont,een weekje over.

Mijn dochter die is ook even een paar dagen in Spanje geweest om lekker tot rust te komen. Dus het wordt weer druk in het boetje.

Zometeen weer lekker naar mijn werk bij Cyan kringloop.

Ik heb via google analytics vernomen dat vele duizenden mensen dit blog lezen. Daar ben ik wel een beetje van geschrokken eigenlijk. Maar toch leuk, dat jullie het waarschijnlijk toch leuk vinden.

Info opvragen voor een catering mag altijd via:

charlie.eilers@gmail.com

Fijne dag allemaal

Saté Charlie” spekkoek, kue lapis en groene pannekoekjes”

Saté Charlie ” Nasi goreng flower”

22 maart 2019

Dag lieve mensen,

Daar ben ik weer. Door mijn nieuwe werkzaamheden bij Cyan Kringloop in Heerhugowaard is mijn leven totaal veranderd.

Ik heb een fantastische week achter de rug en heb met enorm veel plezier gewerkt met allemaal lieve mensen die ik heb leren kennen. Ik ben daar als interim manager aangenomen om de logistiek en de goederenstroom goed op poten te zetten. Degene die mij kennen weten dat ik in het verleden Kringloopwinkel Anna Paulowna en de Zolder van Den Helder heb opgezet. Het kringloop werk en de handel daar omheen hebben mij altijd geboeid en nog steeds en ik ben daarom dankbaar dat dit weer op mijn pad komt. ? Ik heb vier jaar geleden een herseninfarct gehad waardoor ik mijn kringloop werk heb neergelegd. Ik ben daar gelukkig goed uitgekomen en ben dus weer back in business ?????

Ook leuk om te vermelden is dat de opbrengst van Cyan Kringloop gaat naar projecten van Teen Challenge. Teen Challenge is een wereldwijde organisatie die verslaafden opvangt. Ze zijn in 125 landen actief. In Nederland staat in Heerhugowaard het lifecenter waar mensen worden opgevangen. https://www.teenchallenge.nl/go/over-teen-challenge/introductie/

Een ander project van Teen Challenge is “The Gate”

Wat Saté Charlie betreft zit ik nu even in een rustig vaarwater. Maar de ontwikkeling en het bedenken van nieuwe Indische Amuses blijft doorgaan.

Saté Charlie amuses

Saté Charlie ” diverse amuses”

Mijn oom Ferry is deze week ook bezig geweest om diverse Indische amuses te ontwikkelen.
Ik heb ze allemaal geproefd en ze waren heerlijk.?

Saté Charlie ” Lemper Amuse”
Deze lemper Amuse is bedacht door mijn maatje.
We hebben er nog veel meer ontwikkeld.
Maar die bewaar ik voor de volgende keer.

Fijne avond

18 maart 2019

Dag lieve lezers. Vandaag ben ik een beetje begonnen met mijn nieuwe job om Cyan Kringloop in Heerhugowaard te helpen. Ik ben ontzettend blij met deze kans. Het kringloopbloed loopt nog steeds door mijn aderen en als je leuke spulletjes wil kopen voor een prikkie dan zit je bij Cyan kringloop goed. In mijn dagelijkse blog zal je voorlopig dus veel zien en horen hierover. Hier bij de site: https://www.cyankringloop.nl

Wat ik nu vertel, daar was ik niet bij, maar ik ben wel onwijs trots op mijn oom Ferry Freeth. Zijn overheerlijke “Acar Freeth” is op genomen in een kookboek van Pascal Jalhay. Vandaag was de boekpresentatie. Lekker koken zit in de familie❤

Saté Charlie ” Acar Freeth”

Saté Charlie ” vlnr Pascal Jalhay, Ferry Freeth, Sharon Freeth”


Saté Charlie ” from Saté with l❤ve”

Saté creatie met liefde bereid. Vind je dit leuk? Reageer dan via mail adres:
charlie.eilers @ gmail.com

Tot morgen

17 maart 2019

Goedemorgen lieve lezers,

Vandaag even een ander tijdstip om mijn blog bij te werken. Het is nu 11:00 uur en heb net heerlijk hour of power gekeken op RTL5 Er was een geweldige getuigenis van een jonge man te zien en de preek van https://youtu.be/fUfbYqak1a8

Tony Campolo was ook geweldig?

Als ik in Heemskerk woon, dan is het de gewoonte van mijn mamma en tante om na de kerk even bij mijn oom Ferry langs te gaan. Ik ben er dan meestal ook bij. Onderstaand eten mis ik vandaag omdat ik nu in Almere ben. ?

Saté Charlie ” Freeth Speciality”

Saté Charlie ” zie onder”
Even een opsomming van getoonde gerechten:
– paksoi met garnalen in Chinese wijn
– cumi cumi met galapeños
– babi kecap
– teri met gering
– tahu met taoco

Saté Charlie ” Oom Ferry”

Maar ik kom niets tekort hoor. ?

Ik had vanochtend gewoon vier beschuitjes met kaas en jam. Ook erg lekker op zijn tijd.

Mijn maatje is vanochtend ook weer creatief bezig geweest.

Saté Charlie ” boiled egg sensation”
Gewoon een gekookt eitje, opgemaakt met paprika en tomaat.
Hier wordt je toch blij van, als je dit krijgt voorgeschoteld?
Wanneer je nou ook zin hebt om onze creaties te bereiden. Zou ik het fijn vinden als je een foto van jou creatie naar mij toestuurd. En als je vragen of reacties hebt, dan hoor ik graag.

Stuur je reactie maar naar info@satecharlie.nl totdat ik door heb hoe je een reactieformulier op deze website plaatst.

16 maart 2019

Een paar dagen geleden ben ik begonnen met bloggen. Maar ik heb nog niet zo goed door hoe deze wordpress site werkt.?

Als het goed is komen mijn nieuwe blogs nu voortaan op deze pagina te staan. De eerste berichten kan je lezen in het menu onder ” blog Saté Charlie”

Mijn dochter Romy Dya heeft een nieuwe videoclip gereleased dit ik met jullie wil delen. Trotse pappa❤

Vinden jullie dit ook zo’n mooi liedje. Ik in ieder geval wel. En ik geloof ook dat er een hoop potentie in dit nummer zit.?

Anyway I am a very proud dad ❤

Vandaag eindelijk een beetje in de rust wat werk betreft. Ik ben vanmiddag naar de crematie geweest van een oudoom van mij. Het was indrukwekkend om te zien hoe geliefd hij was en hoe hij zelf zijn eigen speech had opgesteld die voorgelezen werd door zijn dochter. Dat was een bijzonder moment, waar bij je erg ontroerd werd.

Na de crematie ben ik voorlopig weer van woonadres veranderd. Van Heemskerk naar Almere. Daar ben ik vooral oppas opa voor mijn twee kleinzonen. ” mijn oogappeltjes” Wat hebben deze twee boys veel vreugde in mijn leven gebracht. Ik vind het heerlijk om bij ze te zijn en voor ze te zorgen. Vanaf het moment dat ze geboren zijn paste ik en mijn lieve vrouw Joke, twee dagen in de week op hun, totdat ze naar school gingen. Wat een fantastische tijd was dat. Ik heb in die tijd mijn winkel expres op maandag gesloten omdat dat mijn opa oppasdag was en dinsdag paste mijn vrouw op.

Saté Charlie” gek op opa’s saté”

Vandaag wil ik je een toetje laten zien die iedereen zelf kan maken. Erg eenvoudig, gezond en lekker.

Saté Charlie ” Palm dessert”

Hiervoor heb je vier kiwi’s, twee bananen en een mandarijn voor nodig. Hier maak je altijd indruk mee als je het voorschoteld. Succes.

Ik ga nu lekker onderuit gezakt op de bank, de finale van Holland got talent kijken.
Tot morgen

7 antwoorden op “Welkom op mijn blog”

  1. This article presents clear idea in favor of the new visitors of blogging, that actually how to do running a blog. Daveta Rhys McCormac

  2. Do you want to sound to the whole world? Want to publish your cover on all streaming platforms? License and publish your cover. Are you good at singing covers? It’s time for the whole world to know about you! We will get all the permissions for you and post your cover version of the song on all leading digital platforms (iTunes, Apple Music, Amazon, Google Play, Yandex Music, YouTube Music, Spotify, Zvooq, Tidal, Deezer, TikTok and others). ). You only pay for licensing services. Distribution to digital platforms is free. You will receive 85% of the net profit from the sale of a cover version of the song every quarter.

    license cover song for youtube

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *